Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
10.10.2008 0:15:56
Ve středu jsme byli s Lukášem na druhé Hexa, ani nepípnul a váží 7650g.
|
4.10.2008 0:15:00
Ahojky,
sem už nikdo nechodí???? příští týden asi v úterý vyrážím do JH |
Novotňásci | 47803 |
1.8.2008 20:22:10
Omlouvám se,že vám sem lezu.Chtěla jsem vám nabídnou své služby.Pracuji jako Nezávislá kosmetická poradkyně.Učím ženy o sebe pečovat.tz.péči o pleť,líčení a proměny.Zapřemýšlejte kdy jste si na sebe udělaly čas?Kontakt na mne je na liště.
|
pavla706 | 30898 |
21.7.2008 9:37:24
Romi jezdíš do hypernovy do JH tak mi tam dej peníze za korálky k Lence do květinářství a tím se naše cesty rozejdou
Bude to tak nejlepší Petro a pokud jsem podle tebe podlá tak si uvědom že než o někom něco takového řekneř tak si dojdi zamést práh a pak mluv o jiných . Já tedy asi chytřejší sem !!! Neurážím a tudíž vím asi víc něco o slušnosti . A že mám ideálná dítě no to já vím že je chytrá ale né ideální .Umí tolik věcí co žádné dítě tady v Suchdole tak mám právo o ní mluvit že je chytřejší než ostatní !!! Tak si přeber ty slova které tu používáš a které píšu já a uvědom si jdo tu píše extrémy milá petro .Měj se fajn |
pavla706 | 30898 |
21.7.2008 9:32:17
No Petro to by jsme si mohli popovídat o tom jak je to se studováním a pokud máš školy tak určitě víš že mohu studovat ale bohužel když bych měla střední a když střední nemám tak mohu jen něco co není škola a s tím si pořádné zaměstnání těžko najdu .Nevíš o mé rodině nic tak taky nemachruj že něco svaluji na rodiče .
Laskavě si uvědom že tady každý stojí za svým názorem , zžejmě se ti to nelíbí proto máš dojem že jsme nejchytřejší .Nikomu tu nic nevnucuji a nikoho nepoučuji pouze jak už jsem psala píšu svuj názor jako ty a jako Romi . NO A POKUD ODCHÁZÍŠ S TÉTO DISKUSE JE MI TO JEDNO .ALE JAK UŽ SI PAMATUJEŠ VELICE DOBŘE KDYŽ JSTE ŠLI DO KATKY ODEŠLA .TAKY PRO TUTO DISKUSI BYLA MOC CHYTRÁ A JÁ SEM TU ZŮSTALA VÍCEMÉNĚ ZE SLUŠNOSTI A ZVYKU .TED VÍM ŽE SEM TUTO DISKUSI MĚLA POSLAT DO HÁJE JAKO NĚKTEŘÍ Z NÁS A MĚLA BYCH KLID A NIKDO BY MNĚ ZBYTEČNĚ NENAPADAl |
kubista 12/05 & 12/07 | 42336 |
21.7.2008 6:37:18
Ahojky, studovat se dá i teď. Takže svádět to na rodiče ať jsou jakýkoliv se mi zdá podlé.
Romčo vymaž mě z deníčku díky. Romčo s tebou ráda pokecám, osobně si děláme srazíky s Adlen z Pelhřimova, tak třeba na sebe narazíme. Nemám sílu konkurovat Pavle, která je zde nejchytřejší a má nejgeniálnější dítě. Jo a pokud jezdí dítě na neurologii, tak určitě není zdravotně v pořádku. Mám i zkoušky se speciální pedagogiky, takže něco o tom vím, ale ty to určitě víš nejlíp jako vždy. |
pavla706 | 30898 |
20.7.2008 20:37:11
Máš taky peŤO PRÁCI KTERÁ JE JINÁ NEŽ MOJE .mÁ SVUJ UČEL A JE TO FAJN PRÁCE
tahle věta : nevídím v tom nic že bys mně odpálkovala tím že si musela studovat a nebylo to lehké asi tak jako že já chtěla studovat a nebylo mně to dopřáno a musela sem si sama vydělávat na ručník abych se měla čím utřít na lžíci abych se měla čím najíst .Taky nemyslím že by to bylo těžší každý si v životě něčím projde a pro každého je to zkušenost . |
pavla706 | 30898 |
20.7.2008 20:33:34
No když semnou nechceš diskutovat to sem pak není co psát asi pak jedině o tom co dnes budeme vařit.Vyktorka je zdravé dítě jen nemá potřebu spát a rozháže to sistém celé rodiny a že jezdí na neurologii to jí hlídají kdyby se něco stalo tak že by byla nemocná .Tak že to není jen o tom že když ti klape režim tak máš zdravé děti.No a myslím že sem nezatahuji extrém ten je o něčem jiném!!!
A to že jsi studovala samo vím že to není lehké na to sem nic nenarážela já sem zase chtěla studovat ale rodiče holt byli jiného názoru tak mám smůlu |
20.7.2008 14:48:19
Hezkou neděli
co já bych za to dala, kdyby Viktor spal po obědě ráno vstává kolem půl sedmí a večer kolem devátý jde spát, celý den lítá venku, večera byl se Zdenkem pracovat u strejdy na chatě, dneska se Zdenkem řeže trámy na víkend máme doma babičku z domava důchodců, tak je pořád co dělat, teď jsem byla zalívat skleník, okurek je, že je ani nestačíme jíst jdu natrhat babičce třešně, tak zatim |
kubista 12/05 & 12/07 | 42336 |
20.7.2008 12:43:53
Jo ale já na to musela studovat, abych měla zaměstnání, která mě baví.A taky to nebylo lehký .
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.