| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Blansko

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 425  [Dalších 375 >>]
falmarka 15744
8.4.2007 11:30:05
Teres - Klub Ratolest má www stránky pod oblastní charitou Blansko.
Zkus tady
teres+2 10668
27.3.2007 18:02:47
holky chci se zeptat - má Ratolest nějakou svoji extra www stránku ??? Dumám totiž kam tady chodit s mrňousem plavat. Zda se vůbec v Bk někde dá, nevíte náhodou ????
Paty, Any(1.12.03), Kamča 9/89 26130
14.3.2007 11:32:48
Chybička se vloudila:-))
TADY se dozvíte víc.
Paty, Any(1.12.03), Kamča 9/89 26130
14.3.2007 10:40:40
TADY se dozvíte víc.

Nabízím vám přírodní kosmetiku Oriflame. Katalog vám nezávazně pošlu poštou. K nákupům nad 500,-Kč dávám dárek a ke každé objednávce přidám vzorečky
a další katalog zdarma. Poštovné hradím já. Neváhejte a napiště si o aktuální katalog se spoustou slev a novými krémy Ecollagen. Nemějte strach, že koupíte něco, co vám nebude sedět (i to se totiž může stát). Zboží, které vám nebude
vyhovovat můžete vrátit, pokud v něm bude 80% obsahu. Je dobré se předem poradit, které výrobky jsou pro vás vhodné - u mně poradenství ZDARMA
Sonka + Linda + Max 31894
9.3.2007 22:42:27
K tomu včerejšímu svátku Źen a ženušek pro nas všechny
falmarka 15744
17.2.2007 23:03:55
Femi téda ta vyrostla. Je to pěkná čiperka. Už tě pěkně prožene.
U nás probíhá krmení dravé zvěře stejně jak u vás. Náš čokl leží taky pod židličkou a co odpadne, tedy lépe řečeno, co dětičkám nejede, tak putuje na zem a od tam pak do jeho tlamy.
femina+Markéta Linda 26912
17.2.2007 21:16:57
trochu jsem zbabrala zmenšovaní,tak ještě jednou kontrola
17.2.2007 21:12:52
Tak konečne to tady trochu zahltím - ale musím to dát i s vysvětlením - táto první fotka - je to náš nalezenec,donesl nám ho tchán někde od Prostějova,po vyšetření a zaočkovaní dostal jméno Dick a je náš , no a takhle se krmi malá s Dickem,vlastně pokaždé pes čeká jestli malej něco nespadne a ona kouka jestli tam skutečně je ,tohle už odmítala pozovat před fotákem , no a poslední je z dnešní procházky kolo bytovky,po návratu mi hned zdrhla k telke
falmarka 15744
17.2.2007 18:32:57
Femi samotný zákrok nebyl až tak hrozný i když se nám přidaly komplikace, ale to už jsme byli doma a snažili se to vyřešit samy, protože po telefonu byl lékařský personál dost nepříjemný a poradit nám moc nechtěli.
Nejhorší byl ten pobyt, přístup k dětem, ke mě jako matce. Pořád mají tendence naši roli matky u nemocného dítěte zhazovat a buzerovat, jak nejvíc můžou. Vůbec si neuvědomují, že jim v podstatě pomáháš, staráš se tam o svoje dítě, chodíš s ním na WC, umýváš si ho, dáš mu najíst, pohraješ si s ním, zabavíš ho. Je to na dlouhý článek.

Těším se, že nahodíš aktuální fotku malé.
17.2.2007 17:46:57
Ahoj Falmárko,o rozbité hlavě jsem četla,předse jenom těch příspěvku nebylo tolik,abych nedočetla.Musel to být záhůl. My sme taky byli dost nemocný,ale to bylo tak 3 týdny naspátek,snád taky bude už klid.At je léto, alespon nebude tolik nemoci.
A co Kika,taky měla šoky z výběru mandličky? Anebo to je jenom tvá trauma?!

Když zapnu holky pc v pokoji,tak hodím nějakou aktuálni foto.Mám foto uložené v jejich pc a ted jsu v obyváku,takže až pak.

Zase se zvedáme,takže letím,aby někde nezarazila.:-(((
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 425  [Dalších 375 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.