| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Blansko

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 425  [Dalších 365 >>]
falmarka 15744
17.2.2007 15:24:59
Ahoj Femi, jsem ráda, že jsi měla chvilku. Koukám že s Markétky je pěkný rošťák. Se teď chudinko nezastavíš.
U nás nic nového. Virusové období jsme všichni zdolali v postely, manža navíc s rozbitou hlavou a otřesem mozku. Další týden jsme byli Kiki trhat mandli a s otřesným zážitkem s dětské nemocnice Brno se srovnáváme ještě teď.
Teď už snad nás nemoci všechny potrápily a obejdou nás obloukem. Venku je "jaro" a to mám hned optimističtější náladu.
femina+Markéta Linda 26912
17.2.2007 14:46:58
Ahoj holky,už se až stydím,že jsem tak dlouho tady nebyla.Ale skoro vůbec se nedostanu k pc,když i jo, přečtu maily a už musím padat.Ted ji vzala holka von na procházku a ja nemám nic na práci,tak chvíli tady pobudu.

Takže vás všechny zdravím po dlouhej dobe,Teres přeji jenom zdravíčko radosti z další holčiny.

U nás je to ted o držku.Malá se pustila běhat,ale ja musím za ní jak pes,protože ji je totálně jedno,jestli si narazí pusu nebo ne,jenom se pustí a jde hlava - nehlava.
Je z ní děsní mamičkár,takže mám smůlu,když si chci v klidu vypít alespon kafčo - nehrozí.Slovní zásoba slovíčka typu vua-vua, ale když něco potřebuje anebo se ji nelíby,tak žačne mama mama,to už vím,že je zle :-)))

Jinak nic novýho,máme ještě novýho psa - takového nalezenca,labradora, chudák před malou utíka a pokaždé se schová,anebo ji ignoruje.Je to takový mazel.

Snád se tady někdo zase brzo ukáže - zatím všem zdravíčka v tomhle vírusovým období.
.Sonka+Linda+Max 27165
5.2.2007 16:05:03
Ahoj holky.
Nemely byste zajem o plenky Maxi (8-18 kilo) zeleny obal.
Zustaly mi tri baliky po 14ti kusech.
Prodam je po 30KC.
Email na me po kliknuti na uzivatelske jmeno.
Marketa
  • 
5.2.2007 9:45:41
Ja chodim vcelku dost pravidelne a v Blansku jsem uz ozkousela ruzne mista,kde delaji masaz.

Jestli davas jak pises prednost malym salonkum ,kde se ti budou plne venovat a maji na tebe spousty casu,zajdi si na Husovu.
Tusim Husova 27 - je to nahore nad Albertem.

Krome klasickych masazi zablokovaneho krku,zad a jinych obtizi tam maji i solarko . Je to tam moc prijemne a za fakt dobrou cenu.

A taky se muzes domluvit na kosmetickem osetreni. Masaze jsou totiz v Kosmetickem salonu Ladka.
Ja tam byla moc spokojena.
Vrele doporucuji vsem.
Klára
  • 
1.2.2007 14:01:12
Ahoj holky.

Vrátila jsem se po pár měsících domů k rodině a moc bych se chtěla zeptat jestli nevíte a nedoporučíte mi kam zajít na masáže zad atd.
Vůbec netuším kam tady v Blansku zajít.Teda krom rehabil.na poliklinice.

Když jsem pobývala mimo republiku chodila jsem do takového malého útulného salónku,kde bylo i solárko(na prohřátí tělíčka) a tady mi to chybí.

Díky za radu. Klára
TABATA+MIKA*11.5.05 32877
27.1.2007 9:44:00
teres AHOJKY JA TAM RODILA TAKY A UPLNA SPOKOJENOST.
falmarka 15744
25.1.2007 23:26:45
TERES velká gratulace k holčičce. Hodně zdraví a štěstí.

U nás je to teď hotovej lazaret.
V pátek jsme si vyzvedli Kiki ze školky, ležela v "kumbále", název pro parkoviště panenek a kočárků, s horčkou 38,6. Tak jsme ji přes víkend kurýrovali. Manža k ní vstával a v neděli v noci to lapl taky a ráno mě kolem půl šesté probudila hrozná rána. Spala jsem v obýváku, vstanu, kouknu opodál a tam se můj drahý nacházel ve stavu bezvědomí. Než jsem k němu došla, trochu se probral, jakmile zvedl hlavu, tak ač mi krev nic nedělá, moc daleko k šouflu jsem neměla. Hlavu měl rozseknutou od spánku k obočí, bílej jak stěna. Takže jsem vzbudila mou mamku, dojela hlídat děti a já vyrazila s manžem k obvoďákovi, ten nás hned hnal na chirurgii, tam RTG, neurolka a neraději by ho šoupli do špitálu. No ukecal to a já že se o něho postarám. No dopadlo to tak, že v pondělí večer jsem lehla já. Samo, že jsme se ve finále chytli, kdo z nás je víc marod. Tchýně se sama nabídla a v pondělí odvezla Janka k nim. Moje mamka nás sem chodila povzbuzovat a ukládat Kiki. No stav je nyní takový, že manža zlobí, horečky už nemá, ale nechce se přiznat, že ho ta hlava bolí a že se mu v noci navaluje. Nechce do špitálu. Týna už zlobí, protože už kromě rýmy je celkem o.k. a Janek zlobí, protože od čtvrtka marodí on. No já mám kašel, že mi vždy málem vyskočí plíce, horečky mě konečně včera odešly. Ale jednu výhodu to mělo, musela jsem ve středu na kontrolu na VZP s jednou firmou a když mě viděli, byli během 10 min. hotoví a firma zkontrolovaná.
teres+2 10668
24.1.2007 21:09:29
Tabako byla jsem v BOskovicích, směr Brno se mi vyrážet nechtělo. Cesta tam trvala cca 15minut, což by do Brna bylo určo horší :-)))
TABATA+MIKA*11.5.05 32877
23.1.2007 14:15:25
teres GRATULUJIIIIIIIII hodne zdravicka , kde jsi rodila?
teres+2 10668
22.1.2007 20:50:41
a nebylo by dobré to odmrtvit ??? :-))))))) hlásím že jsme od minulého úterý rozdvojení - máme přírůstek Lucinku 3500g a 50cm
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 425  [Dalších 365 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.