| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Dvojčata

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 52230  [Dalších 52200 >>]
Sima28 69531

Re: Hezké poledne

11.2.2008 12:59:01
Ahojky vsem
Blani diky za odkaz uz si to tam projizdim i jine veci.
Tak kapicky uz jsem to i prelozila.
Fenykl,kopriva a kmin.Vsechno vymackany s cerstvych rostlinek.Pry se to da poridit v lekarne vsechno cerstvi v kapickach.Teda aspon tady.No a kdyby jste nesehnaly tak ja az pojedu do ceska tak vam je dovezu a nebo poslu po nekom kdo pojede.
Luci taky gratuluju k pul roku to utika co?
Nase dvojcatka pribrali krasne uz maji Linda-2970gr a Marek-2660gr.Ja kojim tak 5krat za den a na noc odstrikavam ale pijou pekne 100ml vypijou v pohode oba.
Tak se mejte pa
Lucka, ročník 73 20209

Re: Hezké poledne

11.2.2008 12:14:04
díky za absolutně nevynucená přání(:D)

Kiki - Peťulce očička hnisaly obě - kanálky jí propláchly až ve 4 měsících korigovaných - jedno se povedlo, druhý ne (a momentálně je 20 dní od průplachu a to, co se podařilo propláchnout pořád zlobí....) Snad to nebude u vás tak zlý.... Hlavně, ať brzy pomůžou.....
kikina2 43298

Re: Hezké poledne

11.2.2008 12:00:46
Přeji krásný sluníčkový den!!!!
Luci, vše nejlepší králíkům k výročí, to to uteklo.....
Myšáčku, tygříci jsou nádherní.A hlavně závidím, že už začali trošku spinkat.
Holky dnes od rána jsou pěkně rozjeté, pořád kňourají, za chvilku s nima vyrauím ven. Už se těším. Kačka ráno vytáhla 100 a Terka 70, začíná se blýskat na lepší časy, ale v noci je to pořád stejné. Po 3 hodkách jistota krmení a mají to pořád rozházené, ale věřím že bude líp. Kačce pořád hnisá očičko, tak musíme zajet v týdnu na oční, už nevím, co s tím. Dávali jsme antibiotika kapky do očička a ani to nepomohlo. Doufám, že jí budou muset vyčistit kanálky. \chudinka malá.
Užijte si procházky s broučkama, navečer zase nakouknu.
JaninkaD 48386

Re: Hezký večer

11.2.2008 11:50:42
Jé Peg, tak to se budeš dneska učit přikládat plyšový hračky. Tak si to užij:-D
Jo a víš jaký budou mít děti pohlaví?
Já mám velkej ultrazvuk až 21.2. a ten samej den jdu poprvé do poradny k Apolináři. Taky jsem zvědavá jak dlouho tam budu trčet než přijdu na řadu. Ovšem Bětka bude v té době s tatínkem na horách, tak tam můžu být klíďo píďo až do večera.

Luci gratuluji králíkům k půlročninám! Když bylo Bětce půl roku, tak jsem jí udělala ohromnou oslavu. Dvojčata o to ošidim - to už vím teď.

Marpisi to je úžasný jaký už máš kluky baculatý. Moc vám to všem třem sluší.
Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 45961

Re: Hezký večer

11.2.2008 10:42:12
Blaňulko tvého postoje si vážím :) To dobře víš :) Hi :) Kluky sem nechala prohlédnout i kamarádkou Dr. v Motole a jsou v pořádku... Kontorlovala i Peťulku s tou hlavinkou a říkala, že to vypadá že se to vytratí samo... Zatím je prý souměrný pohybově krásně a má jen tu hlavinku častějc vytočenou, tak uvidím co bude... Teď je nutím pást koníčky protože mi přijde že je Peťka lenoch a nechce moc držet hlavinku, přijde mu pohodlnější se opřít :p Fanda se drží krásně vzpřímeně...Ale aby si nezáviděli....
Blaňule+Lea04+Edita a Radim07 15609

Re: Hezký večer

11.2.2008 10:35:04
Mishaczku, můj názor na tu preferenci stran znáš-jde to vylepšit polohováním, ale většinou je ten problémek zakuklenej hlouběj, stejně je pak z toho nesymetričnost-toho si ani nevšimneš, jde třeba o to, že má prcek trochu ukloněnou hlavu, nebo ramínko jedno níž, nebo když otočí hlavu na jednu stranu, tak mu ujede pánev taky do boku....Prostě můj postoj je-vojtit. Ale já jsem ulítlá, já řeším všechno, takže se zařiď, jak sama uznáš za vhodné ;):-D
Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 45961

Re: Hezký večer

11.2.2008 10:26:31
Peg trvá jim to děsně, ale já si k tomu pustím nějaký film a je mi to fuk... dívám se když je krmím :) no to sem zkoušela. mám i polohovací válečky, ale na tymá vysloveně alergii :) Takže to pro něj musí být nenásilné a nenápadné :) Takže polštáře z gauče a pod :) Jinak Peťulka je vykuk... Když mu nečím podložím hlavinku aby ji nemohl natočit do prava tak je to za chvilku vyražené, nebo úplně jinde. Poslední dobou hledám dudlíky a plyšáky 2-3m od nich :) Si říkám že mi chtějí zlepšit fyzičku... :)
Peg 7243

Re: Hezký večer

11.2.2008 10:19:54
MIšáčku, to jsou teda časy, to my kojili 5 - 10 minut a posléze flašku vyzunkla taky rychle (ale až asi v 7 měsících), dokonce když jsme začínaly kašičkou musela jsme mít dvě lžičky jinak se rozčilovala že má pauzy :-) Holt tygříci si to vychutnávaj.

No já jsme zvědavá jak dopadnem tentokrát, snad to bude nějak v normě, protože hodinu držet lahvičku to je fakt na nerva :-)

K tomu polohování, já Any podkládala srolovanou poskládanou zavinovačkou aby se koukala kam má, taky měla jednu stranu více preferovanou, sice časem se stejně došolichala kam chtěla, ale myslím, že to pomohlo.
Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 45961

Re: Hezký večer

11.2.2008 9:54:04
Peg to víš že to poteší když se vyspíš... :) A ještě víc když tě nechají spát dýl jak hodinu :) Já se docela bála že jedí moc, no kamarádka mi řekla že to sice ano,a le do jednoho roku se jim nemá jídlo nijak odpírat ani korigovat. Takže když má hlad tak ať jí třeba i po hodině... To mi občas porvůrky dělají, že po hodině vypijí 120tky třeba celé dopoledne :) Sice Když Péťa zbodne 200 za 30min, tak Fanda 90tku ani ne za hodinu, tak mi občas tečou nervy. Bude jižanský tip po mě... Potřebuje si to holt vychutnat :)

Chtěla sem se zeptat... Ač polohuju Peťulku jak chci, tak protože mi pořád otáčí hlavičku na pravou stranu (teda teď už podstatně míň... Včera si se mnou hrál při jídle a házel hlavinkou na levo n apravo a děsně se mu líbilo jak se rozčiluju...)Tak má proleženou hlavičku. Teda ne moc, ale já to vidím...Ono totiž nějaké točení za světlem, nebo zaujetí hračkama na druhé straně to na něj vůbec neplatí... Leda by to dělalo děsný kravál, nebo blikalo ... Myslíte, že se mu to popraví? Máte s tím někdo zkušenost?
Peg 7243

Re: Hezký večer

11.2.2008 9:05:42
Lucko vše nej králíčkum k půl roku!!

Mišáčku tak fajn, že ti kluci docela hezky psinkají, určitě je to uleva :-)

J8 včera zase něco pochystala, tak snad kdyby něco, nebude to tak hrk frk :-) ale citím se fajn, zítra jdu do poroadny a na velký utz ve 31tt tak jsme zvědavá na prcky :-) po dlouhé době se dovím jak jsou velcí a kolik "váží"

No a pak mne už převádějí do motola, to jsme zvědavá na ty fronty tam.

Dnes jdu na druhý díl přednášky k dvojčatum, bude to o kojení tak jsme zvědavá :-)

[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 52230  [Dalších 52200 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2023 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.