Celým článkem se nese slovo CHCI, nebo nanejvíš NECHCI. Pisatelka stále od někoho něco žádá, ale co nabízí? Když pominu peníze ( vzít si půjčku na porod mi přijde trochu zvláštní-ručit budete čím-nemovitostí?).
Z celého článku mám pocit, že i když bude pisatelka rodit doma s manželem a PA, stejně to nebude v pořádku, protože PA bude mít nějaké vady, či se nevhodněji vyjádří, nebo přikřeji řekne proboha zavřete pusu zhluboka se nadechněte a tlačtě. Stejně bude problém. A problém bude i v ostatních státech EU, třeba jazykový.
Místo slova CHCI by možná bylo lepší očekávám, že budu respektovaná. Pouze naprostí egoisti stále něco chtějí........
Můj názor je , že pisatelka je chronicky nespokojený člověk, prostě nic a nikdo a nikdy ji nevyhoví.
P.S. nevím, proč by VZP, či jiná pojišťovna měla hradit výkony, které jsou k mání doma. Nemluvím o vysoce specializovaných zákrocích, tam samozřejmě a různé zbírky na transplantaci jater a tak mi přijdou jako naprostá ubohost pojišťoven. Ale porodnictví máme na dobré úrovni, péči stejnou, jen hotelové služby v nemocnicích jsou jiné. A musím upozornit, že ty se v zahraničí platí. Třeba v Německu 10 Euro/den. V zahraničí není bezplatná péče. Teda ta lékařská standartní ano, ale všechno ostatní se platí, třeba doplatel za léky, i ty co se dávají v nemocnici.
Ale to už je jiné téma.
Předchozí