| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kýbl, kyblík, kyblíček…

Kyblík( Tummy tub) mi doporučila porodní asistentka na předporodních kurzech. Koupili jsme ho v Německu a rodiče a známí mi říkali, že ho stejně budu používat na máchání prádla. Kristýnku jsem v něm koupala hned první den, kdy jsme se vrátily z porodnice a po týdnu už jsme byly perfektně sehrané. Každý se chodil dívat, jak je Týna spokojená a v pohodě. Velmi brzy držela hlavičku, voda vydržela dlouho teplá, vezli jsme ho s sebou i na dovolenou, pomáhal i při bolení bříška, spotřebuje se málo vody a v létě jsme ho napouštěli i přes den na ochlazení.
Bála jsem se, aby si nezvykla na tu trochu vody a ve "velké" později neměla strach, ale opak je pravdou. Vejde se do něj ještě dnes, ale už ho používáme málo, protože je Týna velmi živá a když se neustále stavěla a sedala a natahovala pro hračky kyblík se převrhl a mi foukali boule.
Nyní chodíme na plavání a Kristýnka vodu miluje. A každý večer napouštíme vanu plnou vody( to co jsme minulý rok ušetřili používáním kyblíku, teď napouštíme na "TÁCI, TÁCI")a běda kdybych tu večerní hygienu chtěla ošidit, stojí u vany a dožaduje se koupání.
Myslím, že je to super věc a vřele doporučuji.
Gábina

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Kosky