| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manžel Jekyll, manžel Hyde aneb Dva v jednom

treba je s tebou spokojeny prave proto. servis tam ma, neprsi mu na hlavu, nikdo ho nebuzeruje, nikdo po nem prakticky nic nechce, proc by te vymenoval? a z toho stereotypu s tebou, kdy ty stejne vecne nemas na nic cas a jses tak samostatna, ze ho stejne nepotrebujes, si odskoci zavířit a kdyz se vrati, vi, ze tam bude mit svy jisty, protoze ty (schopna) mu to spadnout na hlavu a vyzrat mu jeho dil zodpovednosti za rodinu nenechas, tak co by si trhal jatra.

potrebovat - ty to pokazde trochu shazujes a prevadis na takove ty materielni veci a hrozne zduraznujes, jak jsi nikoho nepotrebovala a postaras se o sebe sama. Jiste, ja se taky proklepu, kdyz mi manzel neprinese vyplatu, zatlucu si hrebik. Pripomina mi to takovy ten otrepany for, proc zena potrebuje muze? Protoze vibrator ti travnik neposeka...
Ale priznani potreby mit vedle sebe psychickou oporu neni priznani nejake slabosti. Ja sveho manzela potrebuju vedle sebe jako oporu v takovych situacich, jako je treba smrt nekoho milovaneho. Jako je ztrata duvery v lidi, kteri ti předali hodnoty, na kterych stoji zaklady tveho zivota. Kdyz se ti ztrati puda pod nohama a smysl zivota. To je mi cela ma samostatnost a schopnosti na nic. Pak potrebuju nekoho, komu mohu duverovat, spolehnout se na nej, prenest na nej celou tu vahu toho, ze on bude tim jedinym mym zachytnym bodem v zivote, nez se mu podari dostat mne zpatky. A kdo jiny by to mel v takove krizi byt, nez zivotni partner, ktery ti sliboval, ze te bude milovat a stat pri tobe v dobrem i ve zlem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.