| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Manžel Jekyll, manžel Hyde aneb Dva v jednom

1. chyba - manželství po 2 měsících - i přes důvody které Monty měla, je BLBOST brát si někoho po 2 měsících a po 2 letech se pak divit, že jsem si brala úžasného zábavného dokonalého (lehká ironie) muže a on je teď jiný...
Kdyby Monty s tímhle člověkem chodila, pravděpodobně by s ním ani nezačala žít a pokud ano, tak se rozejdou, protože by zjistila, že s ní nebude chodit nikam stejně (i kdyby dítě neměli) a stejně bude ležet na gauči a jánevímcoještě...

2. chyba - házet všechny do jednoho pytle - bylo tu již 100x napsáno, že ne všichni muži jsou stejná "hovada" - já mám taky muže který dle Monty teda patří do těch 10% (nebo kolik psala) a nemám kolem sebe kamarádku, která by měla podobné "hovado" doma - až na jednu, kterou hluboce lituji a nechápu, že s někým takovým vůbec BYDLÍ natož žije

3. chyba - Monty vadí že nikam spolu nechodí, ale nevadí ji když jde sám... No ano, člověk může být sám i v posteli, kde leží ještě někdo, doufám, že jsem pochopila správně, že Monty chybí "pocit souznění že by chtěla aby manžel byl duchem s ní kdekoli". Jak bylo řečeno výše - říct mu to - největší blbost je čekat, že chlapa něco napadne a být blbě HRDÁ že si o to neřeknu...

4. chyba - taky bylo napsáno - Monty a manžel nebyli zralí na dítě ani jeden, mám pocit, že Monty má problém s tím, že ji malý "svazuje" že si nemůže chodit a dělat co chce... Že pro manžela se prakticky nic nezměnilo... A teď mu to "vyčítá" (jistě že ne, ať si dělá co chce - Monty je přece tolerantní;-)

Stejně tak se kloním k názoru, že se pohybuje ve "zvláštní" společnosti, kde budou určité problémy vždycky se vším. Nevím, myslím, že kdyby měla známé a kamarády ve všech možných vrstvách lidské společnosti, tak nemůže zevšeobecňovat a generalizovat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.