se přidám s dotazem,poslední dobou mám bolesti žlučníku po smaženém jídle,nikdy jsem tím netrpěla až teď kdy skoro pořád po sladkým a po smaženým mám velké bolesti že už se konečně odhodlávám s tím k dr.(nechtěla bych zažít to co tu popisujete muselo to být opravdu dost nepříjemný zážitek).Chci se zeptat jestli to musí znamenat žl.kameny nebo ne a na jaký vyšetření mi obvodní dr.pošle?Na SONO?Nebo se chodí někam ke spec.na to Gastro?Musím se toho bát nebo ne?Děkuju moc za odpověď
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.