Chtela bych napsat muj názor na hodnocení péce v zahranicních nemocnicích a v Ceské republice, myslím ze péce v Ceské republice muze být dobrá, zálezí na prístupu pracovníku nemocnice a i lékaru, tam kde je clovek, vzdycky jsou a budou chyby, uprednostnovat a vychvalovat péci v Ceské republice je nebezpecné.
Pred lety jsem si zlomila obe dve ruce a nechteli mi udelat rentgén obou 2 rukou, jenom jedné, prý je rentgen drahý, takto znela odpoved radiolozky, za opetovného vyzádání pri druhé návsteve mne vysetrili rentgenem i druhou ruku a i druhou jsem samozrejme mela zlomenou, lékar na to silne vynadal personálu, ale s reakcí rentgenolozky uz budu zít az dosmrti.
Býva ze malé zeme a národy jako CESI se vychloubají svou dokonalostí nebo prvenství a politikové mnohdy práve vyuzívají neznalost národa a pochlebují jak jsme dobrí v tom a onom, POZOOOR mým názorem, ze tohoto je treba se vyvarovat a neustále na sobe pracovat, nejpríznivejsí vliv na cloveka má studium, toto mu umozní sirsí poznání a být cím chce clovek být, ne tím co mu predurcuje spolecnost nebo politici, ono vázne recená blbost muze nekomu pripadat jako s ta o ní premýslet.
Ziju momentálne v zahranicí a cítím se zde stastná a práve jenom díky tomu, ze práve v nemocnicích je umoznen prístup rodiny k pacientovi, setrváním s ním, coz ohromne podporuje psychiku a zdárné lécení nebo i klidnou smrt s blizním, v Cechách casto rodiny odhazují své blizní do ustavu a nemocnic, mne chybí ta srdecnost i kdyz muze pripadat nekomu umelá, je to zrejme podmíneno krestanstvím a jinými vírami, pro mne jako jedince je práve láska, porozumení blizního tím nejvzácnejsím, proto ODSUZUJI tak konzervativní názor,toho ze ceské zdravotnictví je to nejlepsí.
Ptám se byla jste hospitalizována v zahranicní nemocnici, ze muzete srovnávat?
Mou zkuseností je to, ze jsme s manzelem lezela 8 mesícu ve státní spanelské nemocnici a nechali nám 1 pokoj pro nás oba, sestry zakázaly priradit dalsího nemocného k mému manzeli, jelikoz pokud jsem nebyla v zamestnání tak jsem bydlela, osetrovala, lezela vedle na luzku s ním a stálo to za to.
Konzervativkyne premýslejte, ucte se, pracujte na sobe.
Ireba
Předchozí