| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No já mám asi jiné vnímání hodnot,ale být hrdá(ý) na to že jsem vystudoval(a) vejšku?Proč?To je nějaká zásluha,studovat na vysoké škole?Neberte si to tady nikdo osobně,ale vždyť vysokou školu vystuduje kdejaký pitomec-to prosím píšu všeobecně,nemám na mysli nikoho konkrétního,ale několik takových lidí znám osobně.Vysoká škola pro mě sama o sobě nijak hodnotná není a z lidí,o nichž vím že jsou schopní,jsou za vodou a mají se dobře,dělají práci která je baví a válejí se v penězích,mají vysokou školu pouze dva.a to jeden z nich začal slušně vydělávat už na střední,uměl využít své znalosti.Vysoká škola vůbec nikomu nezaručí že bude dotyčný mít odpovídající práci a příjem.Rozhodně není rozhodující k tomu aby se člověk v životě uplatnil.Rozhodující jsou znalosti,ty se dají získat i bez vysoké školy a pokud člověk dané znalosti neumí využít ke svému prospěchu,k tomu aby se měl dobře,aby měl práci která ho baví,aby tomu odpovídal jeho příjem,tak mu studium k ničemu není i kdyby měl ty vejšky tři.Takže já za sebe odpovím-ne není to lepší.Je to úplně jedno.Ale chápu že jsou pozice na které se člověk bez vysoké školy nedostane,ale zase nikde nemá záruku,že i když vysokou školu vystuduje,že takové místo sežene.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.