| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Myslela jsem, co se týče Aj - pokud nejsou prostředky na rozdělení dětí v jedné třídě do dvou skupin - rozdělit děti podle pokročilosti třeba napříč prvním stupněm, nebo alespoň třemi třídami. Většinou jazyk vyučuje na škole víc než jeden pedagog. Problémovou skupinku těch nejslabších, popřípadě problematických, je samozřejmě lepší rozdělit na menší skupinky, ale to už je o financích.

Co se týče ostatních předmětů, rozdělila bych vrámci třídy děti do skupinek, aby měly šanci dělat všechny práci, na kterou stačí. Líbí se mi třeba výukový systém montessori, kde může dítě postupovat rychle podle svých schopností. Klasický frontální výukový systém, kdy děti sedí v lavicích a poslouchají výklad učitele, kde třetina dětí nechápe o čem je řeč, třetina poslouchá a další třetina se nudí, protože už probíranou látku dávno umí, mi přijde těžce zkostnatělý a neefektivní.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.