Dobry den Elisko,
pri brouzdani internetem a hledani ruznych informaci ohledne moznosti rodit v zahranici jsem narazila na vas clanek tykajici prave teto problematiky a tak me moc zajima jak to nakonec dopadlo.
Vas prispevek je sice uz par let stary, ale podminky v nasem porodnictvi se zas tak moc nezmenily, takze je porad aktualni. Planujeme drude dite a ja vim, ze pokud to bude nadale tak jak to u nas je, tak tady po zkusenostech s mym prvnim porodem rodit nechci. Takze i ja zvazuji ze bych odjela rodit do zahranici. Jsem z Brna a tak nejjednodusi a nejblizsi se zda byt Rakousko. Nemluvim ale dobre nemecky, pouze cesky a anglicky. I vy zminujete, ze s nemcinou na tom nejste tak dobre jako s anglictinou a ptate se na zkusensoti dalsich maminek.
Snazila jsem se procist diskusi, ale prispevku je tam moc a odpovedi na vsechny vase doazy jsem tam nenasla.
Nasla jste tedy porodni dum, nebo nemocnici v Rakousku ktera by byla privetivejsi nez ty nase? A odjela jste tam nakonec porodit? Jak jste to zvladla po jazykove strance?
Prosim napiste mi svoje zkusenosti sem do diskuse nebo na e-mail: barary@centrum.cz
Predem dekuji,
Bara
Předchozí