| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Chci rodit v zahraničí, ale jak na to?

Dobry den Elisko,
pri brouzdani internetem a hledani ruznych informaci ohledne moznosti rodit v zahranici jsem narazila na vas clanek tykajici prave teto problematiky a tak me moc zajima jak to nakonec dopadlo.
Vas prispevek je sice uz par let stary, ale podminky v nasem porodnictvi se zas tak moc nezmenily, takze je porad aktualni. Planujeme drude dite a ja vim, ze pokud to bude nadale tak jak to u nas je, tak tady po zkusenostech s mym prvnim porodem rodit nechci. Takze i ja zvazuji ze bych odjela rodit do zahranici. Jsem z Brna a tak nejjednodusi a nejblizsi se zda byt Rakousko. Nemluvim ale dobre nemecky, pouze cesky a anglicky. I vy zminujete, ze s nemcinou na tom nejste tak dobre jako s anglictinou a ptate se na zkusensoti dalsich maminek.
Snazila jsem se procist diskusi, ale prispevku je tam moc a odpovedi na vsechny vase doazy jsem tam nenasla.
Nasla jste tedy porodni dum, nebo nemocnici v Rakousku ktera by byla privetivejsi nez ty nase? A odjela jste tam nakonec porodit? Jak jste to zvladla po jazykove strance?
Prosim napiste mi svoje zkusenosti sem do diskuse nebo na e-mail: barary@centrum.cz

Predem dekuji,

Bara

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.