| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já už to teda beru tak nějak instinktivně..~j~ Malá nejlíp běhá v měkkých botkách, jiný jí teda občas navleču, ale je fakt vidět,že jí překáží, ona ještě často leze, na něco vylézá, někam se drápe a ty měkký botky jsou na to prostě nejlepší...
Klukům kupuju Ecco, jenže oni od jara do podzimu dávají přednost crocsům, z těch se často vyzouvají a lítají pak bosi.Do lesa a tak mají Merell nebo jiný trekingový.Doma se neustále rozčiluju, ale z 90 procent nenosí nic..
A každý dítě má tu nohu jinou, baťovky jsem fakt dvakrát vracela, jsou tvrdý a uvnitř mají často špatně opracovaný švy a čouhají nitě,který dřou.Český botky s žirafkou jsem měla třikrát, jedny vůbec nepoužila,jedny nevyhovovaly kvůli nártu, ten dřel, další byly moc tvrdý..
Už mám prostě vycytáno pár typů, který mým dětem sedí a moc to neměním. Jo, neskáču nadšením,když dávám za Ecca 1500-2000 a to víckrát, ale aspoň vím,že je fakt unosí,že jim sedí a mám zase chvíli klid...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.