ještě jsem chtěla napsat, že plno rodičů mluví takzvanou baby talk, což je instinktivní zjednodušená řeč, která pomáhá dítěti líp rozumět a skládá se z lépe vyslovitelných hlásek- proto papat je dítěti srozumitelnější a dřív se to naučí říct, než slovo jíst. Obě moje děti krásně mluví na svůj věk a u obou jsem používala tuhle zjednodušenou řeč, za kterou byste mě asi odstřelily- ale pomáhá to. Snažila jsem se a stále snažím s nimi mluvit na jejich vývojové úrovni- takže synkovi opravdu říkám chceš brm brm ? Teď je mu rok a půl a normálně volá pití.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.