| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můj "manžel" - už s ním nejsem, taky pořád byl na netu - on hraje pořád online hru. Je na tom závislý úplně. Ale najednou přidal facebook. Nějak mi to ale nedocházelo, že se může o něco jednat. Jednou nechal neodhlášený svůj mail, a usnul, já už měla podezření. Otevřela ho, a tam maily s jeho "kamarádkou", jak on pořád jí říká - jeho vdaná kolegyně z práce, jak jí chybí, on - jak ona chybí jemu, jak se oba na sebe těší v práci. Oslovovali se miláčku, lásko, atd atd. No oznámila jsem mu to už večer, že jsem na to přišla. a šla spát, No byla to noc..... at má čas na to si to urovnat v hlavě.
Kdyby to byla jen virtuální nevěra, tak bych to asi tak radikálně neřešila. Ale neboť ji znám, tahal mě i s malou s ní a její rodinkou na výlety, k vodě. A já debil to neprokoukla...~q~
No a ráno jsem za ním šla, že teda jako co.... jestli to ukončí nebo co... a on že no a co, že si s ní píše, že je to jen kamarádka. a že to je hnus, že jsem si to dovolila číst, že jsem zklamala jeho důvěru ~2~ (a on ne, že?~2~), v těch mailech jí psal, co by všecko s ní chtěl dělat..., a psal tam o tom, jak bylo krásné, že můžou být aspon pár chvil sami v práci, a obejmout se, políbit... a prý kamarádka.....
a on, že to je jeho věc, o čem si s kým píše, a že já to nemám co číst. že to je hnus.
tak říkám, že to teda ne, že to není žádná kamarádka. že to teda spolu nemusíme být. a on, že teda jo. TAk jsem šla.
A jsme od sebe.
A furt se v tom plácám, i po x měsících. Asi bych se z toho potřebovala vyléčit nějakou novou láskou. Ale ~a~
Ted jsem sama. Malá je u něj. tak to je vždycky pro mě horší.

No tak já jsem ti asi nepomohla. Ale slovu "kamarádka" opravdu nevěř!!! On tvrdí i ted že je to kamarádka, i když vím ted že i spolu spí (občas), ona od manžela neodejde. Taky to byla jeho spřízněná duše. a pořád očividně je. Začlo to v práci povídáním, pak skype, facebook, smsky, maily. .... a jak to skončilo....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.