Přidat odpověď
tyhle lidi kupci s lidskou blbosti, a hrajou divadlo a ve vsech pripadech chteji vytahat ze zoufalych lidi penize.
Jsou to treba i vzdelany lidi, ale hlavne vychytrali a musi na to mit povahu a zaludek.
Moje jedna kamoska dela karty, ucila se to z nejakych vytistenych lejster a trenovala na me a jinych znamych. delala to pro penize jako brigadu k matersky, dala deti k babicce a zvala si klientelu, lidi co se ji ozvali na inzeraty. Nerekla toho moc, spis takovy odhady typu se jendou asi do 10 let se vdas a budes mit dite a jeste si diktovala jakanacose smi clovek zeptat.
Proste nekdo ma na to talent a nestydi se to vyuzit.
Ten s tou vodou - desny. tech lidi je mi lito, vzdyt se ztrapnujou a stejne se konkretne moc nedozvi - financne na tom bude hur hodne lidi a je fakt velka pravdepodobnost, ze si nekdo bude chtit pujcit a ze nekdtere veci (treba auto) si vyzadaji nakladnejsi opravy.
Nechapu, ze se to tak rozmaha, ale treba to nekomu nekdy pomohlo a vysvetli to tady nam nechapavym.
Jediny co vim ze kdy fungovalo, byly ruzny bylinky a kremy + rady co jist a co ne od jedny stary babky korenarky Tahle pani taky dokazala dobre odhadnout lidem (zdarma) jestli se k sobe hodi a znam asi 3 starsi pary, ktery se daly dohromady diky ni a klape jim to.
Předchozí