| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ráda bych získala informace,zda má někdo podobnou zkušenost ať už u sebe nebo u svých dětí.Syn má asi nějakou extrémní tvorbu ušního mazu,protože,aby od toho neměl špinavé okolí ucha,musela bych mu ho čistit snad každý den-už po dvou dnech je opravdu viditelné,jak má ouška kolem opatlaný (asi jak si sám do ucha občas prstíkem hrábne)-zřejmě mu to je samotnýmu nepříjemný.Takže zvenčí čistíme klasickými "uchošťoury" občas musím namočit do olejíčku,aby to šlo opravdu hlavně z toho okolí omýt a sundat.
Máte někdo u svých dětí podobnou zkušenost,že by se ušní maz tak moc tvořil?Všude se píše,jak se to právě s péčí o uši a čištění mazu nemá přehánět,že ten zvukovod chrání,ale sama vím,že mě samotný je to nepříjemný a "překáží mi" a ucho mě i "lechtá" :-)
Dá se nějakým způsobem ta tvorba snížit???
Když mu na jaře uši píchali (měl oboustranný zánět stř.ucha),musela dr.nejdřív právě uši vyčistit,aby bubínek viděla ~d~ -přitom opravdu čistíme z tohoto důvodu často a navíc opravdu jen tu vnější část (abysme zabránili tomu zatlačení dovnitř)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.