| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už potřetí se pokouším o takové to cukroví z ořechů, bílku a cukru (nahoře taková ta cukrová poleva, kterou tam ale nedávám, protože všem chutná jen to ořechové). Jenže vždy se mi to nafoukne (no prostě jako bílkové cukroví, je to takové hodně křehké), zatímco to má být takové tvrdé a tuhé. Netuším, co dělám špatně. Když to skoro suším, tak je to pořád měkké a pak najednou to ztuhne, že je to jako beton. Teď jsem ty nafouklé potvory vytáhla ven a netuším, jestli to nějak dosušit, aby to uvnitř nebylo úplně měkké nebo je to nechat zbaštit. Všem to chutná, ale vypadá to děsně. Prosím na jakou teplotu a jak dlouho se tohle cukroví má péct? Děkuji.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.