Ahojky dcera byla před třemi měsíci. Ráno nás přijali. Nesměla od půlnocijíst a pít. Na operaci šla kolem 11 hodin. Půl hodiny před tím jí dali oblbující sirupek. Jela jsem s ní až na předoperační sál. Tam jí napíchli žílu a dali kapačku. Dali čepičku a jeli jsme na sál. Tam jsem s ní taky mohla jít. Dali narkózu, hned jak usla, tak jsem šla pryč. Operace trvala cca 20 minut. Pak jsem s ní hned byla na pooperačním, za hodinu jsme jeli na pokoj. Spala hodiny v kuse Pak se vzbudila, vypila trochu čaje, donesli jí ledově vychlazený puding, snědla ho a šly jsme domů. Doma dva dny klidový režim, neskákat, neběhat, nepředklánět se a hlavně nesmrkat. všechno tahat do sebe, polykat, nebo vyplivovat, kdyz to jde. Za týden kontrola a šla do školky. Krev jí z nosu netekla vůbec. Mandli prý odstranili tak, že jo seřízli a hned zatavovali laserem.
Držim pěstičky aby jste měli taky takový krásný průběh jako my. Ať je malému pak lépe. Natálka je od té doby naprosto v pořádku, skoro žádná rýma, jen 14 dnů po operaci dostala slabý zánět nosohltanu, tak mi doktorka dala pro jistotu antibiotika. Pak uplně v pohodě :_)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.