| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sousedčina dcera měla dítě v 15, v 17 se vdala, dalších 5 let byla vdaná, když jsem se dozvěděla, co všechno i s dítětem zažila, kdybych to viděla ve filmu, připadalo mi málem jako přitažené za vlasy. Od manžela nakonec odešla, rozvedla se a bydlí několik let i s dcerou i rodičů. Rodiče se k ní chovají jako k malému dítěti. Dodala bych jako k malému, ale neschopnému. Ona je nejstarší, její rodiče mají ještě další dvě děti, z toho jedno tuším na škole. Takže šance nějak vypomoci je omezená, ale vím, že se asi i snaží. Ona není ani vyučená, s prací:( Já bych to snad ani nepsala, ale to, jak ji rodiče shazují i před malou, právě negativně ovlivňuje i tu dceru, absolutně ji nerespektuje, ji oslovuji křestním jménem (chápu, kdyby tto tak měly nastavené, ale přijde mi to v tomto případě jen jako dalí kamínek do mozaiky), u babičky se občas uřekne "mami", ale to si myslím, že možná dělá natruc, protože vím, že to mamce vadí:( Její rodiče nejsou zlí, myslím, že se v rámci možností i snaží. Ona se upnula na to, že si někoho najde. Vím, že s někým chdila, ale to jsem jí přála, že to nevyšlo. Vím, že z rozchodu byla asi dost špatná, on vypadá na první pohled jako reklama na ideálního muže. Já ho bohužel znám i z jiné strany:( Vím, že jí občas někdo v dobré víře i radil, ale je taková mouchy snězte si mě. Stěžuje si, ale snaha vůbec žádná. Na každou radu, vysype z rukávu argument proč to nejde. Myslím, že je v nezáviděnihodné situaci, ale.. ale problém je i v ní. Je mi líto vztahu mezi ní a dcerou.

U tebe mě napadá možnost podnájmu. Být tebou dám si třeba nzerát, že hledáš pokoj pro sebe a pro malou s tím, že vypomůžeš s úklidem, se zahradou. Nemusí to být ve městě, ale na vesnici kousek od města.
Nebo si dej inzerát, že hledáš maminku, která by si pronajala s tebou byt napůl. Držím pěsti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.