Přidat odpověď
Nesouhlasím s tím, že to není pes na doma - ze všeho nejraději má doma ležet na zádech na páníčkově klíně (ty záda bych docela ráda ověřila, blíž jsme se dostali k borderovi jen jednou v nějaké komedii a jednou v reálu a toto se jevilo jako typický rys). Souhlasím s tím, že to není pes, kterému by stačilo obejít blok, vyžaduje spoustu pohybu(ale u nás pohyb nahradí i házení míčku na zahradě, jen to musí být dost dlouho). Na teriéra je podle mě velmi snadno vychovatelný - máme srovnání s erdelem a foxem, tohle zvíže je pohodář. Náš se kamarádí s dalším naším psem a s kočkama regulerně hraje na hoňku (jako že napřed letí pes za kočkou a za chvíli kočka zdrhá za psem) nebo s nimi jí z jedné misky. Můj muž nikdy nechtěl malého psa-gaučáka, cokoli menšího než labrador neuznával. Teď se tváří, že můj nekompromisní zákaz psů do naší ložnice (na zem, o posteli vůbec nemluvím) má občas chuť porušit. Náš má přes rok, dostal ho syn k desátým narozeninám, se synem spí v posteli ale ví, že do naší nesmí...za mě ano!!!
Předchozí