Vaiteo, chci Ti vyjádřit podporu.
A moc nechápu příspěvky v této diskusi, které Ti vyčítají, že děláš málo, hovoří o nevstřícnosti
vůči matkám s dětmi... krucinál, jakou ještě jinou vstřícnost byste chtěli, když je vyučující ochoten domluvit se na termín, který vyhovuje vám, po domluvě zajistit třídu, eventuelně i to dítko na zkoušce tolerovat, není-li jiná možnost, zato matka není schopná ani se zkoušejícího zeptat, zda mu to nevadí, nemluvě už o tom, že by se na hodinu domluvila s kamarádkou/spolustudentkou, aby jí dítě na chodbě pohlídala?
Já si myslím, že vstřícnost je na místě, ale Vaitea i ATereza si myslím, že už toho dělají dost.
Já jsem děti za studií neměla, ale fakt je to takový problém domluvit se s kámoškou, aby se mnou šla na zkoušku a po dobu té zkoušky mi dítko pohlídala? Na přednášky se snad taky s dětmi běžně nechodí, jak to ty holky dělají tam? A zkoušek do roka snad až zas tolik není.
A úplně bych chápala situaci, kdy té studentce ta kámoška na poslední chvíli "vybouchne" a ona jde za zkoušejícím, vysvětlí mu situaci a zeptá se ho, zda by mu to nevadilo. Pak si myslím, že by třeba Vaitea i Tereza byly v pohodě, nemám pravdu?