Já jsem byla v červnu u pí Jonákové a máš pravdu, že i já jsem zažila asi dva telefony žadatelů... Trochu si mě ranila s tím, že zatím řeší rok 2001, tímhle tempem to nevidím na brzký příchod adopčátka, chjoooo... Kdy řekla vám, že byste tak mohli dostat dítko? Já mám žádost od jara 2004 a zatím nám bylo řečeno, že je reálný podzim 2006. A k těm psychotestum musim říct, že už jsem téměř zapoměla na co všechno se mě ptali - je to asi jako s porodem :-D
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.