Mám tu vedle sebe skoro dvanáctitýdenní štěně yorkšírského teriéra. Zatím má 1 kilo + - 200g = roste nám teď "před očima". Já osobně bych byla moc ráda, aby ta naše byla větší do těch 3 kil. Prý ti mini můžou trpět na různé deformace orgánů, co jsem se tak dočetla
Navíc ta naše je opravdu droboučká a asi i drobnější bude - paní veterinářka nám říkala, že je drobnější... takže dostává granule kolik sní a snažím se, aby takhle pidi nezůstala.
Hele mimo Tvůj dotaz- můžu se zeptat, proč chceš takhle velká štěňata? Já jen, že dnes to naše štěňátko kousla yorkšíří fena ze sousedství. Je to hrozná potvora
Evidentně špatně socializovaná - vyjíždí úplně bezdůvodně a vadí ledacos, což jsem dnes zjistila od okolních sousedů
Tu naši nechávám od štěňátka na zemi i před velkými psy a zatím je pořád naprosto o.k. Doma štěkne na ledacos čeho se lekne, ale venku na jakéholiv psa ji to ani nenapadne. Zkrátka já bych chtěla u téhle rasy raději malé štěňátko a vychovat si ho k obrazu svému. Nevím do jakého stáří psa se dá zformovat jeho povaha