Stýkám se s bráchou, zatím svobodným a skoro se všemi sestřenicemi a bratranci co mám. naše rodina je docela pospolitá. Manžel má tři starší sestry a stýkají se minimálně. Ani nejsou rozhádaní, jenom ty vzájemný vztahy nějak vychladly. Jeho sestry mají děti, které jsou věkem blíž mě než moji dceři, takže ona je v rámci rodiny dost osamocená, nemá k sobě věkem nikoho blízko. Já mám bráchu o 8 let mladšího, ale všechny ostatní děti v rodině jsme víceméně stejně staří, jsme všichni narození v období cca 5let.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.