| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Už jsem to popisovala výše - řekla,že před 2 dny ji pokousal náš pes,atd-viz výše.A chtěla po mě vědět,ke kterému vetovi chodíme,na čež jsem ji odbyla,že náš pes ji nepokousal,tak ji nebudu nic říkat-fakt to bylo pro mě tohle její sdělení jak rána z čistého nebe, a zalezla jsem do baráku.Asi za týden zvonili u nás policajti měšstí,jestli mohou vidět očkovák,že tím defakto prokážu svou dobrou vůli,úplně v poho jsme se spolu bavili,tak jsem jim ho ukázala,ofotili si ho - mimochodem i říkali,že vzteklina nebyla v naší republice už hodně roků,to jen pro vás,kdyby vás nebo třeba vaše dítko nějaké psisko pokousalo,že netřeba hned vyšilovat kvůli vzteklině.
Ještě k tomu PRINCIPU - pokud mi něco z pojištovny přijde že mám uhradit,tak to nebude pošťačka po které budu chtít něco prokazovat,ale partnerem najednou bude ta pojištovna,ta bude chtít dostat ty prachy.A tam bych fakt musela začít jednat s právníkem,přece se já sama nebudu přetahovat s Kooperativou,ne?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.