Přidat odpověď
Tak na toto by som asi odpovedala utokom "co ti je po tom ako dlho som na wc?" a kludne nahlas pred vsetkymi zenami. A na kazdu dalsiu vetu znovu utok napr. "no a co ze pridem neskoro tak tam utekaj sama a cum na reklamy ked nevies slusne pockat na cloveka ktory je na wc", "nemontuj sa do mojho sra*nia a nebudem sa ja montovat do teba"...Oni brblaci a napominaci neocakavaju odpor tak ich to zaskoci, par krat ostro zopakujes a potom si rozmyslia ci nieco okomentuju.
Konkretne u babicky Abigail by som dcere vysvetlila ze babka je perfekcionistka a nic jej nie je dost dobre tak nech si z toho nic nerobi. Ze to robila ako decku aj tebe ale tebe to nemal kto vysvetlit. takze nech pochvalu necaka, a mozete sem tam skusit babke povedat ze dnesny obed nic moc, ze polievka bola nedosolena-presolena, riedka-husta, kvety ma sice pekne ale krajsie su ruzove, zlte...zrovna take ake nema...a sledovat ako sa zatvari. A co sa tyka okrikovania, povelov a pod. nech jej dcera povie "Babka nerozkazuj mi, mam svoj rozum, ked chces rozkazovat kup si psa" mozno neslusne ale na hrubeho cloveka len hrubo.
Předchozí