Na radu profesionalniho pekare pridavam prasek do peciva az jako uplne posledni a vzdy bez problemu a radeji vic, nez min, pripadne u tezkych buchet pridam jeste lzicku jedle sody.
Vysvetlil mi to tak, ze nez se pridaji postupne vsrchny suroviny, prasek snadno vysumi. Se snehem se vetsinou ani nenamaham. Prasky pouzivam kterekoliv, podle toho, kde zrovna nakupuju a ktery mi prijde pod ruku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.