Poslyšte, kuchařinky, tohle je zajímavé. Používám máslo obecně (v poslední době tedy ghí, ale do cukroví ho cpát nebudu, akce jednou ročně mi nestojí za experimenty), ale v některých receptech od mamky mám podtrženo, že tam patří skutečně nějaká "hera", určitě ne máslo, jelikož by s ním recept nefungoval - kousky by se roztekly při pečení nebo by to bylo tvrdé nebo tak něco. Je to možné? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.