| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zkusila bych to určitě.
Já takhle vyreklamovala v CCC vrácení nenošených bot po uplynutí lhůty po vrácení a neměla jsem bohužel ani doklad. Ten termín pro vrácení jsem nevědomky přetáhla asi o měsíc~f~. Ale věděla jsem datum a přibližně hodinu, kdy jsem je kupovala a přesnou částku, kterou jsem platila (kupovala jsem tam celkem troje boty) + pokladnu, u které jsem to platila.
Paní si paragon dohledala a normoš mi za ty boty vrátila peníze, ač to prý normálně nedělají.

Je tedy fakt, že já jsem děsná huba plechová...njn... Nastoupila jsem tam s tím, že u nich kupuju boty fakt hodně pro všechny členy rodiny (na nohou jsem měla balerínky od nich a dcerka v kočárku měla taky jejich sadnálky) a že se mi tohle stalo atd. atd... A že bych byla moc ráda, kdyby se to nějak k mé spokojenosti vyřešilo, protože u nich hodlám v následujících letech utratit za body ještě hodně peněz...

Klidně bych si tam vzala jako svědka třeba svou dospělou kamarádku, v tvém případě, která by mi dosvědčila, že jsem tam ty boty skutečně koupila.

Držím palce!!~3~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.