Přesně. Jak píše Sopka, taky jsem na to sama. Manžela nebaví ani tam sedět, natož něco dělat. Takhle si ráno zaliju kytky ještě v pyžamu a i když nestíhám a pustne mi to pod rukama, aspoň po chvilkách sem tam něco udělám nebo si v té džungli dám po práci kafe. Ale dojíždět, tzn. najít si vždycky nějaký čas v kuse, to bych dala tak maximálně na mateřské, teď s prací a ostatními povinnostmi už ne.
Pamatuju si, jak se mi hrozně nechtělo, když jsem tam kdysi v pubertě musela obden jezdit zalévat nebo třeba sbírat jahody. A to jsme to měli na dojezd na kole.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.