Přidat odpověď
Kanálů je spousta, ale až na pár výjimek (například prima zoom s dokumenty) tam běží stále to samé. Klasika je, že na Nově jde film jeden den v hlavním vysílacím čase a druhý den ho reprízují na Nova Cinema, většina zbylých kanálů Novy vysílá x let staré vykopávky, Prima taky dává na těch svých kanálech víceméně stále to samé dokola (co mohu soudit z toho, když nějakou dobu trávím v blízkosti televize). Kdysi byl velkým zjevením kanál prima Cool, jenže mi přijde, že rezignovali a mají pocit, že si vystačí se stejnými seriály vysílanými stále dokola (Simpsonovi, Futurama, Teorie velkého třesku, Jak jsem potkal Vaši matku, aj.). Přitom je tolik různých novinek, velmi zajímavých seriálů - ale když už je TV převezme, tak je zprzní dabingem (například House of Cards - Dům z karet - nechápu, proč to na ČT2 nemohou dávat s titulky!). Navíc se sem ty seriály dostávají s extrémním zpožděním (House of Cards má od března již 4.řadu).
Já teprve nedávno začala na internetu objevovat spoustu zajímavých seriálu. Jen škoda, že některé už mají xy řadu a já už prostě nemám čas to dokoukat.
Předchozí