no on právě srovnával stejný postup ve stejných podmínkách s jinou výchozí surovinou. v tom průmyslově produkovaným je snad víc dusíkatejch složek, což dle něj je ta příčina. jako já tomu rozumím jak koza petrželi, prostě mě to jen překvapilo. a o těch vejcích to samé. že to má jiný složení. pavel šich se jmenuje ten člověk, moc zajímavě vyprávěl o té formě potravinářství (farmaření), ketré se věnuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.