| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, určitě existuje takové prostředí, kde na člověku musejí být vidět prachy. Bydlet v paneláku, nemít auto alespoň za mega (na auta jsem pologramot, mega je možná málo) a na sobě ohoz za pár desítek tisíc znamená v jistých kruzích asi opravdu být out. Pro mě by byl docela problém se v takovém prostředí pohybovat a určitě bych se tam necítila dobře.

Tak o tom přemýšlím, my jsme podle mě typická střední třída. Kdyby bylo potřeba, asi bych si dokázala nějakou tu statusovou věc pořídit. Luxusní kostým, botky kabelku, na to bych se zmohla. Ale na to mít stále plný šatník opravdu luxusních modelů bych už neměla. Auto bychom mohli mít lepší než máme, ani v tom paneláku bychom bydlet nemuseli. Jenže zase bychom si museli odepřít jiné věci. Zkrátka ti opravdu bohatí by nás mezi sebe stejně nevzali.

A mám dojem, že ti opravdu nejbohatší, kteří ovšem z prachů úplně nezbli, nemají zapotřebí okázale dávat najevo: já na to mám. Užívají si života a luxusu, ale neřeší svůj status.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.