Černý g. - tak jsi dopadl stejně jako já a to máš za to - že se blbě ptáš (jako já)
Poslední týden jsem dostala držkovou za Věru Čáslavskou (co to bylo za strašnou hydru - matku otcovraha a pokryteckou pravdoláskařku - prostě soudruh Veleblb hadr proti některým komentům na Rodině) - za Matku Terezu (co to bylo za strašnou hydru - libující si v lidském utrpení a zjevně zneužívající miliardy - zřejmě si za to kupovala spoustu dalších bílých sárí - aby měla co na sebe a spousty jídla - což bylo vidět na její figuře
) a založit téma o fašounských kydech estébáka a nejzlodějštějšího ze všech imigrantů - si vskutku netroufám - neb bych se dozvěděla - že "Babiš macht frei" a v zásadě to myslel dobře - stejně jako to myslí dobře s námi všemi - zatímco nějaké kontroverzní báby strávily život v pokrytectví.
Jo - také přemýšlím - co je příčnou tak zcestného myšlení a souhlasím - že to zčásti ty pos.aný životy budou.
Také to bude "Podle sebe soudím tebe" ve smyslu - že nejenže dotyční nevěří v Boha - ale ani sami v sebe a v to - že by někdo mohl být skutečně dobrosrdečný a hodný - bez jakéhokoli ego podtextu a zároveň rázný a cílevědomý.
Mnoho lidí má také pocit - jak všechno vědí nejlépe... To je takový rys naší povahy
No a pochopitelně - ať platí cokoli z výše uvedeného - mají potřebu se obhájit - protože vědomě či podvědomě tuší něco shnilého ve svém uvažování a čím víc tuší - tím víc se s Tebou budou do krve hádat - že Ty jsi ten blbej
Ale jak s oblibou konstatuju v podobných případech - jde o zajímavou sociologickou studii - netřeba se věšet nad ujetostí některých person kolem nás