| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ja jsem dosti flexibilní a kreativní, co se presne techhle věcí tyce, takze bych zrejme tuhle situaci osefovala uz v prodejne .... to neni, prosim, nic špatného na tebe, ale moje mnohaleta zkušenost....

Vseobecne mam zkušenost s tim, ze maloktery prodavac, nebo řemeslník dokáže kombinovat lip, nez ja a něco hlavou vymyslet .. samozrejme vyjimky se najdou

Doma máme temer vsechen nabytek na miru, osobne jsem vse navrhla a technicky ladila - architektka pomohla v podstate jen s barvou a přesnými nákresy tak, aby to zapadlo do stávajícího intetieru. ...
Sama mi řekla, ze mam dobre nápady -jako skryte šuplíky, soupacky, ktere zajíždějí za knihovnu, melke policky ve spizi...

Ted uplne aktualne z minuleho tydne-servisak.prisel na balkonove dvere, ktere sly spatne zavírat - po 20 ti minutach hlásil, ze problém je v tom, ze jsou spatne usazene a v plastovem ramu v dolní části je boule. Ram je tudíž dole o vic jak 0,5cm uzsi, nez by měl byt.
Oprava znamena vysekat dvete i s oknem a ramy a znovu usadit a zapenovat. Desny. Pry to zkusí sklepnout kladivem -nepomohlo, pulcentak je moc...Prvni pomoc, co mi nabídl, aby se to dalo dobre zavrit, je odstranit 3 zámky a protipruvanovou pojistku a nechat jen ten uplne nahoře a dole -ale to pak prostředkem táhlo.. pak se tvaril bezradne. No a me napadlo presunout jeden z tech zamku a pojistku nahoru, nad tu vyboulenou cast. Jeho to nenapadlo -zkusil to, slo to. Tesni to. Byl moc slušnej, šikovnej, na to, ze tady strávil hodinu a konecne detekoval problem, si vzal jen 120za dopravu -ze pry v celku nic neudelal -dávala jsem mu 300-pry fakt nechce...

Takže ja mam tu zkušenost, ze spise to nebyva záměr, ale prostě je to spíš nenapadne. ..

Ja tedy pri podobnych situacích komunikuji a pokouším se kombinovat spolu s tim druhym clovekem, furt se ptam na ruzne možnosti, cenove varianty a tim tomuhle častečne i předchazím ..ovsem kontrola je i tak potřeba...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.