| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ananto - v překladu - nejsi monarchista a nesnášíš šlechtu v jakékoli podobě :-)
To sice hodně lidí, ale rozhodně ne všichni.

Schwarzenberg je hodně ironický člověk - jeho humor mi sedí, stejně jako Cimrmanův, ale každému asi taky ne - někomu holt sedne ten Zemanův, nebo Chaplinův... ty zas nesedí mně :-)

Hymnu bych raději pominula - on Tvůj prezidentský favorit nemá co povídat, a to žil celý život tady. Ale možná by dal dohromady Sajůz něrušymyj, respůblik svabódnych :-)

Znalostní test dělali oba kandidáti? To mi uniklo - není na to nějaký odkaz? Zajímalo by mě to.
bohužel nevím, čeho se takový test může týkat. Encyklopedické znalosti Zeman jistě má, zvl. když ví, že je to vlevo dole :-)
U Schwarzenberga bych předpokládala, že vzhledem k prožitému životu nemůže vědět všechno.
Zeman moc pestrý život nežil, nahrazuje to tedy encyklopedickými znalostmi, které se mu navíc už dost motají.
Kromě toho - výsledky znalostního testu mohou prokázat cokoli komukoli.
Takto se třeba na VŠ dostane úplný blbec a naopak talentovanému zabere místo...
Takže to není nic průkazného, ani pohrdáníhodného, ani nejde o ukazatel bezcharakterní amorálnosti :-)

Pohrdání sociálními případy se mi pořád nezdá a věta "to musí umět šetřit a snažit se" určitě nebyla vyřčena jako jediná a obecně platná, žejo? Taky to mohl být sarkasmus - někdy to lze rozpoznat dost těžko :-)
Znám ovšem mnoho sociálních případů, na něž by tato věta sedla a stejně tak znám lidi, na které ne - a nevěřím, že by je ten pán házel do jednoho pytle. Resp. jsem si tím jistá.
Jestli Ty sis to třeba nevztáhla na sebe - na někoho blízkého a nezvedlo Ti to adrenalin :-)

Zkrátka - pokud je Tebou popsané základ důvodů, proč považovat knížete za bezcharakterní krysu, začínám chápat, proč je pro Tebe Zeman volitelnější a morálně na výši. Každý to holt máme hozené jinak :-)

Nelze nikoho přesvědčovat takhle a anonymně - jen je mi blbý na Tebe nereagovat.
Přesvědčení vlastně ani není cílem - averze se prostě nepřekoná a nesnášet je jednodušší než hledat na nenáviděném objektu něco pozitivního. Tebe to nezajímá, co tu píše třeba Filip - nechceš slyšet nic pozitivního, protože to nezapadá do Tvé představy zlé šlechty tyjící ze svých poddaných (a myslím, že kdyby se o "trůn" ucházel tehdy jakýkoli jiný český šlechtic, budeš vyvádět stejně :-) )
Musí o tom s Tebou mluvit někdo jiný - někdo, koho si vážíš - pokud tedy někdo takový vůbec existuje... :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.