Přidat odpověď
první:
chodili jsme v průměru jedenkrát za dva měsíce, vždycky záleží, co dávají :) Teď jsme v německy mluvící zemi a zatím jsme nebyli - jednak bylo hektično kolem stěhování a nové práce a jednak tady můžeme tak na balet nebo koncert, protože německy až tak dobře nerozumíme...... Chodila jsem většinou spoelčensky - sukně, spoelčenský top, lodičky (v zimě se přezouvám z kozaček, což je dle některých také nepřípustné :D ale jít v lodičkách z domu tak zmrznu/natáhnu se, jsem fakt nešikovná). Dříve (na střední, do klubu mladého diváka) jsem chodila v černých kalhotech a spoelčenském vršku - topu anebo svetru plus k tomu opět lodičky.
druhá:
mě vždycky mamka oblékala do šatiček anebo sukně s halenkou a společenských bot :) Brácha chodíval v společenských kalhotách, košili, vestičce a případně měl kravatu/motýla na gumičku, zhruba do doby než šel do tanečních oblek neměl. teď chodí buď v celém obleku anebo ve spoelčenských kalhotech s košilí a slušným svetrem (do malých scén, kde by v obleku vypadal jak pěst na oko). Samozřejmě míval boty, které vypadaly víc společensky (ne tenisky/botasky), dneska má spoelčenskou obuv.
Můj muž to měl co jsem viděla na fotkách jako malý podobné....
Edit: Jinak u nás bylo odmala (řekněme 5-6 let) normální, že jsme měli prostě slušné spoelčenské oblečení + obutí na tyto příležitosti.... Minimálně jednou ročně jsme ho taky využili. Plus babička je vyučená švadlena, takže toho dost učila/upravila....
Předchozí