Mám nastavovaný kousek předního zubu - mlaskla jsem sebou na klouzačce někdy na 1.stupni zdš. Místo příborových nožů jsme po sobě s manželem v době divokého mládí,ale už v manželství a s dětmi,házeli papuče nebo já i svou knihu-kuchařku;musím přiznat,že jsem to byla já,která vždy začla a manžel si to nenechal líbit,tak zacílil hned taky... a kluci jen koukali tenkrát a pak to povídali babičkám,jak maminka s tatínkem....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.