| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

" aniz bych se te chtela dotknout tak verim ze ty ne,nebot s manzelem.travis skoro veskery cas a nemas jen.zenske pritelkyne ale pratele v paru. Ja mam kamaradek dost, a s nekteryma je to opravdu tezke najit termin,a s manzelem.prece jen.tech veceru v tydnu stravim vice,takze kdyz mu odreknu ,nic se nedeje,on se zabavi a nevidim.duvod byt urazen."

Taodvedle, já si myslím, že si asi úplně nerozumíme.

Já vidím 2 možnosti, které Brave nespecifikovala:

1) buď máme s manželem zvyk, že hrajeme Katan každou středu, a už se na tom extra nedomlouváme (a pak nevidím důvod se nedomluvit s kamarádkou, i když bych se asi i tak snažila dát manželovi vědět dopředu, že je změna plánu)
2) nebo jsme se s manželem výslovně domluvili, že tuto středu si zahrajeme Katan, a pak bych to brala jako domluvu jako s každým jiným, tj. pokud mi zavolá kamarádka, že bude projíždět naším městem akorát ve středu a nikdy jindy, tak bych také vyhodnotila, že se s ní chci vidět, ale jelikož jsem už něco slíbila manželovi, tak bych napřed zavolala jemu, zda by se nezlobil, kdybychom Katan odložili na pátek, protože ve středu mám jedinou šanci vidět tu kamarádku.

Myslela jsem, že u Brave to byla možnost č. 2, tj. že už na ten termín něco výslovně slíbila, je logické, že to bude chtít změnit, ale je minimálně zdvořilé tomu, s kým jsem se domluvila dřív, vysvětlit situaci a omluvit se mu.

Takže vůbec nevidím problém s tím, že nestráví večer s manželem, jak si asi myslíš Ty, ale ŽE SE S NÍM DOPŘEDU NA NĚČEM DOHODLA a pak se BEZ DALŠÍ DOHODY S NÍM dohodla s někým jiným na něčem jiném a považuje to za samozřejmost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.