Přidat odpověď
hlavně že je Davča doma, rychle jste ho našli a nic se nestalo. Ani Davčovi, ani Tobě. To je nejdůležitější. Na takový narozky hned tak nezapomeneš - myslím že na výlevy matky jo, ale jaký dáreček Ti dal Davča :o)
S náma je to blbý, včera dostal první jídlo - nemastnou kaši - po těch piškotech co mu dovolili předtím, ale šlo to všechno ven, nic neudržel. Takže jsme na začátku. Budem tu asi dlouho, minimálně další víkend, spíš dýl :( Naše noční sestry, hvězdy, ho dneska v noci odpojily (nevím proč, nějak jsem to prospala) a pak mu kapačku pustily ale nenapojily ho. Takže já ráno vylezu z postele (hrozný, pravidelně v 5.55 nás buděj, což je vlastně 4.55 podle starýho času) a málem jsem si rozbila hlavu, jakej jsem dostala smyk. Kapačka kapala na zem, Honzík odpojenej s injekcí místo špuntu, ještě že ta stříkačka vydržela, jinak nevím co by se stalo. Za chvíli přijde vizita a hodlám to dost rozmáznout, protože ty dvě káči mě točej každou noc. Jedna přijde a huláká od dveří: "změřte mu teplotu, maminko" a já než se vypelešim, tak je tu druhá a to samý. Stejný je to, když se obě přijdou dost neohleduplným způsobem zeptat kolik to bylo. Zase obě, zase nahlas. Už jsem na ně dost nasr... protože si prostě nedokáží udělat systém. Taky mu furt pletou počet ml co má projít do oběhu, naštěstí kapačku naprogramovat umím, takže to vždy upravím dle karty. Prostě slepice k pohledání ...
Předchozí