| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Sissi, taky přeju všechno nej nej nej a pořád hory optimismu!! Davča tě teda pěkně vylekal, co? Ti rarášci fakt neví, co by vymysleli. Lukášek dnes v plavání mezi tím, co jsem oblíkala Kačenku (tzn. cca 1-2 min) zaběhl k tetám do kanceláře a natočil si do kelímku horkou vodu!! z automatu. On je fakt neuvěřitelný a musí všechno zkusit. Ještě štěstí, že jsem to jen slyšela od jedné maminy, co mi ho přivedla zpět. A ještě jim tam sebral dva oplatečky ke kávě. Jako by neměl dost statnou postavu i bez nich...

Ajo, přeju ti pevné nervy. Jednak aby bylo Honýskovi brzy líp a mohli jste jít domů a jednak se sestrama. To je fakt neuvěřitelné, co píšeš.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.