Přidat odpověď
Teda holky to je ale smutné, venku tak hezky a vy ležíte doma marod...at jste brzy fit!!:-)))
Mě malej včera celý odpoledne zvracel, byla jsem uplně neštastná a zoufalá, nikdo tohle ještě neměl, taky hrozně plakal...tak měl chudák dietu a v lékarně mi dali kulíška a kinedril...nechtěl ani jedno...chudák zvracel i vodu....pak mi na večer usnul a bylo to lepší, ted bych řekla že je OK...i se směje a zase lítá....ale má stále lehkou dietu...i když se mu t o nelíbí, ještě dnes ho na dietce nechám, nechcem nic pokušet....
Já také zatím malému dávám punčošky a čepku, nechci aby byl nemocnej, myslím že to ještě snese:-))
Jnak se stále nechce vzdát té flašky z dudu, ale ven už mu jí tedy nedávám, to už je pro ostudu, ale doma si stále dudá:-((Taky kočár máme stále v pohotovosti, včera tu byla kamarádka se stejěn starým klučíkem, a ty jsou už bez kočáru....no tak to do léta snad taky zvládnem...venku už lítá víc, než dřív...jen když ten kočár nevezmu tak celou cestu blejká, že je tam kopec a on ho nevyjde:-)))))
Předchozí