"Bych si připadala jak totální lůzr, že pomocí mé těžké situace si někdo dělá skvělé pocity, jak je úžasný. A navrch on je skvělý, protože pomáhá a já nepomáhám a beru.
"velkou slávou přinést nevyžádáné dary. Ale stejně to vždy vztah udržet nepomůže, lidé nemají rádi svědky svých neúspěchů a nemusí jít jen o finanční."
Jé, ty jsi hloupá, to mě opravdu překvapilo
My dvě spolu zpravidla nesouzníme, ale stejně jsem o tobě měla lepší mínění
Takhle to opravdu nebylo, fabuluješ blbosti (ty to potřebuješ, viď?) já nepomáhala finančně, ale službami a podporou 7/24, když nastane krize; a odpovídala jsem takto v situaci, kdy darovaný měl silné obavy, jestli to pomáhání nezasahuje do komfortu naší rodiny. Mělo ji to uklidnit a to se taky stalo. Ten vztah ztroskotal později, na něčem zcela jiném.
Já si nepotřebovala navozovat skvělé pocity, jak jsem úžasná, to jsem si nemyslela nikdy a ni se o to nesnažila. Já JSEM dostatečně dobrá sama o sobě. Já měla skvělý pocit z toho, jak službami, podporou, když brečela a byla na dně, postaráním se o její děti atd. pomalinku vstává z popela a SAMA si pomáhá. TO JE TEN SKVĚLÝ POCIT, ty blbečku omezený. Neznalý člověk se zeptá, kovaný záštiplný trouba si sám vymyslí, jak to "jistě" bylo.