A jak je manželovi? Kolegyně v práci měla jeden den pozitivní antigenní test v práci, šla ten samý den na PCR - negativní. Já jsem se s ní potkala dva dny nato v práci a šup - už jsem jela do karantény, protože jí se udělalo druhý den blbě, šla znovu na test a měla ho tam.
Teď mi taky bylo dva dny blbě, bolelo mě v krku, ucpaný nos, ale už to přešlo, tak to covid nebyl a jiné nemoci přece neexistují.
Reakce na očkování po týdnu se mi zdá pozdě, spíš jsi nemocná, a to jakoukoli nemocí covid nevyjímaje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.