| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Petro, já mám děti 18 měsíců od sebe. Otěhotněla jsem, když bylo Lukáškovi 9 měsíců. Zpětně si uvědomuju, že to bylo období, kdy mi doslova visel 24 hodin denně na noze (naučil se stát), pořád brečel (rostly mu 4 zuby zároveň), prostě období, které bylo krušné, ale brzy přešlo. Takže nezoufej, třeba se to u vás taky zlomí.

Gasho, je to moc hezké číst si o vás a vašich dětech. Z tvých slov úplně čiší láska k nim. Nevím, jestli by u nás bylo lepší, kdyby byl rozdíl jen rok. Asi ne, přece jen je teď Lukášek mnohem samostatnější. V roce ještě ani nechodil sám do/ze schodů, tohle třeba teď strašně moc oceňuju, jsem docela paranoidní někde dítě nechat byť jen na minutu samotné :-) Ale je fakt, že se vzteká fest a to je potom docela náročné. Vysvětlit si to ještě nenechá a podplácet ho nechci z principu... Je to teď náročné období, sama jsem zvědavá, jak se na to budu dívat za rok, za dva. Ale je pravda, že když Kačenku kojím a Lukášek mě drží za ruku a usíná, je to tak nádherné, že na všechny vztekací scény, které za ten den vyvedl, okamžitě zapomenu, i když mě samozřejmě klidnou nenechávají.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.