| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

PŘEJEM KRÁSNÉ DOPOLEDNE

VENDULKOOO, všechno nejlepší k svátku a moooc hodné rodiče:-)))

Vlasti, děkuji za pochvalu Honzíka, ale musíme být větší, vždyť jsme chlapi:-))) Mě se tam moc jezdit nechce, co jsem slyšela, tak je tam jen to hřiště a nedá se kam jít a já tak dlouho nečinně na jednom místě nevydržím:-((( Ale třeba to bude prima změna. Já mám auto poměrně velký a včera jsem rvala stěží kočár na zadní sedačky.

Gabčo, taky bych si k němu lehla a přitulila se:-)))

Katko, ráno bylo pod mrakem a pak padla ta děsná mlha. Teď už krásně svítí sluníčko.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.