pro mě řízek rychlý není. Nedělám kuřecí prsní, to mi připadá suchý, v hubě se mi pak převaluje a roste.
Dělám buď stehenní nebo krkovičku. S obojím už práce je. Stehenní se musí mírně vykrájet, protože v něm zůstávají kousky chrupavek a šlach a ty vykrajuju. Krkovičku zas naklepávám a vyřezávám ty tlustší kusy tlustého.
A nejhorší je, když chci dělat řízky a zjistím, že nemám ani strouhanku ani pečivo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.