Marťo, já tě nepřestávám obdivovat. My jsme se stěhovali ještě když jsem byla těhu(čili téměř 2roky zpět), a stále máme v jednom pokoji nevybalené bedny. Nejhorší je, že to nemáme kam jinam dát. Asi hodně z těch věcí vyhážem, už se to blíží. Ondra potřebuje už svůj pokoj. Fakt se těším. Včera jsem umyla jedno okno (to vy pořádnice už máte dávno za sebou, ale my na Velikonoce vždycky nejsme doma, tak si s tím tak hlavu nelámu) a do dalších se mi nechce... Asi to nechám na zítra po babycafe, máme dnes taky návštěvy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.